Obezbeđivanje lica

Fizičko obezbeđenje podrazumeva potpunu zaštitu objekata od krađa i provala kao i zaštitu lica koja se nalaze u njemu. Fizičko obezbeđenje je najvažnije u zaštiti lica, imovine i poslovanja naših klijenata. Operativci koji se susreću sa svim rizicima i pretnjama i rešavaju konkretne bezbednosne probleme su službenici fizičkog obezbeđenja. Oni su smešteni direktno u štićenom prostoru ili u njegovoj neposrednoj blizini i izvršavaju glavnu funkciju sistema obezbeđenja a to je zaštita lica i imovine i sprečavanje nastanka bilo kakvog materijalnog gubitka za preduzeće koje je predmet zaštite.
Fizičko obezbeđenje vrše obrazovani i obučeni radnici koji su prethodno prošli sve bezbednosne provere i ispunili sve uslove za obavljanje poslova obezbeđenja. Naši zaposleni poseduju odgovarajuće sertifikate iz oblasti bezbednosti, služe se stranim jezikom, obučeni su za rad na računaru i stalno su u toku sa sofisticiranom tehnologijom koju svakodnevno koriste u svom radu.Naši zaposleni obezbeđuju preduzeća i industrijske objekte, štite privatnu imovinu i posede uspešnih poslovnih ljudi.

Svi naši zaposleni radnici na objektu koje obezbeđujemo su 24 časa u vezi sa operativnim centrom kako bi njihov rad stalno bio kontrolisan od strane specijalnih operativaca bezbednosti.

Naši zaposleni su obavezni po zakonu da nemaju kriminalnu prošlost. Valjaonica bezbednost u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova konstantno vrši bezbednosne provere zaposlenih.